Vår Historia

Electro Control AB grundades på Hisingen i Göteborg hösten 2004. Sedan dess har vi kontinuerligt utvecklats och förfinat vår expertis inom den automatiserade industrin. Under åren har vi samlat på oss en imponerande mängd erfarenhet och kompetens inom området, och vi är stolta över att vara en pålitlig och partner för våra kunder.

Vår Hemvist

Från och med 2013 har vi vår huvudsakliga verksamhet och verkstad i Landvetter, som ligger bara en kort bit från Göteborg. Den geografiska närheten till flygplatsen är en fördel som vi tar tillvara på. Vi reser ofta, både inom Sverige och internationellt, för att hjälpa våra kunder med deras automatiseringsbehov. Vår strategiska placering gör det enkelt för oss att vara flexibla och tillgängliga, oavsett var i världen våra tjänster behövs.

Vår Specialisering

Vi är specialiserade på byggnation av apparatskåp samt installation av olika typer av automatiserad utrustningar. Vårt expertisområde sträcker sig till att omfatta allt från robotceller och transportanläggningar till specialmaskiner och mer. Oavsett storlek och komplexitet på projektet har vi kapaciteten och erfarenheten att leverera högkvalitativa lösningar som överträffar era förväntningar.

Våra Kunder

I vår omfattande kundportfölj finns många välrenommerade företag, såsom SKF, FlexLink, Sweco Industry, Consat Engineering för att nämna några. Dessa företag har valt oss som sin partner inom automatisering och förlitar sig på vår kompetens och pålitlighet för att möta sina krav och mål.

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med er och leverera skräddarsydda lösningar som driver er verksamhet framåt. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er med era automatiseringsbehov och för att ta del av vår omfattande erfarenhet och expertis inom branschen. Välkommen till Electro Control AB – er pålitliga partner inom den automatiserade industrin!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå